Gå till referensobjekt

Relaterade dokument

Relaterade bilder

Relaterade dokument

 
Broschyrer Storlek Ladda hem
 
 

Broschyr flexmetall - sträckmetall med variabel maska

3,1MB

Ladda hem

 

Broschyr sträckmetall och flexmetall

2,9MB

Ladda hem

 
Böcker Storlek Ladda hem
 
 

En bok om sträckmetall

5,2MB

Ladda hem

 
Miljödokument Storlek Ladda hem
 
 

Byggvarubedömni

24,5kB

Ladda hem

 
Skötselanvisningar Storlek Ladda hem
 
 

Generella skötselråd av Häflas produkter

1,4MB

Ladda hem

 

Sträckmetall

 

sträckmetall maskor

 

Sträckmetall framställs antingen av plåt från rulle eller formatklippt plåt som slittas, samtidigt som den sträcks utan materialspill. Detta ger ett starkt material som är svårt att forcera, men som också är formbart. Inga traditionella sammanfogningsmetoder som t.ex. svetsning används.

Visste du att Häfla Bruk har Nordens bredaste tillverkningsprogram för sträckmetall av plåt i tjocklek mellan 0,5 och 8,0 mm i bredder upp till 2,5 meter? Vi kan t.ex. leverera sträckmetall i en mängd standardmaskvidder, materialdimensioner och plåtformat.

Häfla Bruk lagerhåller vissa dimensioner som normalt kan levereras omgående. Våra lagerhållna dimensioner hittar du här. Vi kan även lagerhålla andra sträckmetalltyper åt kunder om kvantiteterna motiverar det. Även bearbetning från lager kan utföras.

Maskvidd och utformning sker enligt kundens önskemål. I slutänden är det du som bestämmer produktionen. Vill du ha sträckmetall i rostfritt, aluminium, koppar, mässing, titan, CorTen eller varför inte i plast?

 

Get the Flash Player to see this player.