Dubbel närvaro på Elmia Subcontractor

Tack alla ni som besökte oss under Elmia Subcontractor. Det var lyckade mässdagar där vi fick chansen att träffa både befintliga och nya kontakter. Under årets mässa var vår närvaro starkare än någonsin då vi själva syntes i vår egen monter och våra produkter på mässans stora väggar, i form av dekorativa trianglar.

Triangelmönstret är ett visuellt kännetecken för Elmia Subcontractor. I linje med sin grafiska profil ville de dekorera en av väggarna med triangelmönstret i sträckmetall. Som leverantör valdes Häfla Bruk, med Nordens bredaste tillverkningsprogram för sträckmetall.

– Vi är ju vana utställare på Elmia Subcontractor och då känns det såklart både hedrande och roligt att nu levererat våra produkter till mässan, säger Magnus Östlund, säljare på Häfla Bruk.

Att dekorera med sträckmetall är vackert, kostnadseffektivt och flexibelt. Valmöjligheterna är nästintill oändliga när det kommer till material, behandling och kulör. Förutom i plåt, kan sträckmetallen levereras i rostfritt, aluminium, koppar, mässing, titan, corten eller plast.

 

Häflas monter på Elmia Subcontractor 2017

Häflas monter på Elmia Subcontractor 2017.

 

Väggar dekorerade med triangelmönster i sträckmetall

Väggar dekorerade med triangelmönster tillverkat av sträckmetall från Häfla Bruk.

 

Publicerad: [2017-12-04]