Relaterade dokument

Relaterade dokument

 
Certifiering Storlek Ladda hem
 
 

Certifikat EN 1090-1:2009+A1:2011 och ISO 3834-3:2005

2,8MB

Ladda hem

 

Certifikat ISO 9001

126,6kB

Ladda hem

 

Manual Kvalitetssystem

1,0MB

Ladda hem

 
Häfla Bruk idag Storlek Ladda hem
 
 

Företagspresentation

3,7MB

Ladda hem

 

Häfla den självklara partnern

8,3MB

Ladda hem

 

Häfla Hammarsmedja 333 år

919,9kB

Ladda hem

 
Miljödokument Storlek Ladda hem
 
 

Byggvarudeklaration

141,4kB

Ladda hem

 

Miljödeklaration

43,2kB

Ladda hem

 

Miljöpolicy

49,7kB

Ladda hem

 

Häfla Bruk

Tradition, kunskap och utveckling

 

Hävla Hammarsmedja -Häfla Bruks ABHäfla Bruk har en historia som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Den gamla hammarsmedja som anlades år 1682 och som finns väl bevarad än idag, är ursprunget till dagens Häfla Bruk.

Historiskt sett har Häfla Bruk tillverkat bl.a smidesjärn, spik, värmepannor och hästskor men under 1950-talet påbörjades tillverkning av pressvetsad gallerdurk - tillverkningen som ligger till grund för dagens verksamhet.

Att ett företag som Häfla Bruk, med sin långa historia, bygger på tradition är ganska givet. Under dessa århundraden har en gedigen kunskap och kompetens växt fram. Ja, man kan faktiskt säga att kunskap och erfarenhet inte bara finns hos vår personal, utan att den även sitter i väggarna.

Eftersom världen är i konstant förändring, satsar vi på Häfla Bruk framåt. Företaget är i stark utveckling och vi satsar stora resurser på automatisering och utveckling av produkter och produktionsutrustning. Du kan därför vara säker på att produkter från oss håller hög kvalitet, nu och i framtiden.

Här hittar du inte bara standardlösningar. Har du ett mer komplicerat problem som kräver en skräddarsydd lösning, så kan vi hjälpa till med allt ifrån projektering och produktion till en snabb och säker leverans.

Get the Flash Player to see this player.

 

Flygfoto Häfla Bruks AB

Foto: Andreas Bokvist

 

Läs mer om Hammarsmedjan vid Övre Häfla Bruk på www.finspong.se/defaultext.aspx?id=74886