Flera produkter till kreativ kontorsmiljö

The House är ett kreativt co-workingkontor i två plan i Nya Hovås, tretton minuter från centrala Göteborg. Till detta projekt har Häfla Bruks AB levererat flera olika produkter.

Utomhus finns designade terrassräcken i sträckmetall samt en spiraltrappa med skyddsbur. Inomhus hittar man skärmväggar i plattvalsad sträckmetall, där en vägg sträcker sig över två våningar med ledstång installerad på båda sidor. Även en rak trappa med räcke i sträckmetall levererades.

För att få plattvalsad sträckmetall så efterbearbetas vanlig sträckmetall med en plattvalsning och metallen får en helt plan yta. Metallen blir då mer lik ett nät. Maskvidd och utformning sker enligt kundens önskemål. En av fördelarna med produkten är att den inte ger något materialspill vilket påverkar kostnadseffektiviteten.

Läs mer om projektet

 

The House, Göteborg

 

 

Publicerad: [2019-03-04]