Gå till referensobjekt

Relaterade dokument

Relaterade bilder

Relaterade dokument

 
Broschyrer Storlek Ladda hem
 
 

Broschyr laserskärning

6,9MB

Ladda hem

 
Skötselanvisningar Storlek Ladda hem
 
 

Generella skötselråd av Häflas produkter

1,4MB

Ladda hem

 

Plåtbearbetning

plåtbearbetning automatiserad bockning

Ibland passar inte en standardprodukt eftersom det finns faktorer som ställer krav på hur just din produkt ska och måste utformas. Estetiska önskemål, miljö, säkerhet och lagstadgade regler är bara några exempel. Vi tar gärna fram den optimala lösningen för dig.

Vi kan med andra ord hjälpa dig med allt ifrån projektering, konstruktion och produktion till efterbehandling. Självklart får du själv avgöra om vi ska bistå med hela processen eller med delar av den. Vi har inte bara expertis och kunnande, utan även de maskiner och den kapacitet som krävs för bästa resultat inom bland annat laserskärning, plåtbearbetning, varmförzinkning och kantbockning.

Häfla Bruk har under de senaste åren investerat i såväl nya lokaler som nya maskiner för effektiv plåtbearbetning. Våra resurser är stora och med den produktionskapacitet vi i dag besitter kan vi åta oss både stora och små uppdrag på lego-basis.

Vi tar ansvar för hela, eller delar av din produktion. Från konstruktion till slutleverans av ytbehandlade produkter.

Vi bearbetar det material vi får från dig, men vi har också ett stort eget lager av plåt och rör för att täcka ditt materialbehov.

 
Get the Flash Player to see this player.
 

Nya produktionsanpassade lokaler

Våra nybyggda lokaler är anpassade för en funktionell produktion. Ytterligare utbyggnad planeras och i all planering läggs största vikt vid logistik och leveranssäkerhet. Rätt produkt till rätt kvalitet på rätt plats i rätt tid. Som underleverantör vet vi vikten av att dessa krav uppfylls.

Välutbildad personal

Vår kunskap står till ditt förfogande. Vår välutbildade personal ser till att dina produkter tillverkas med högsta kvalitet. Mångårig erfarenhet kombinerad med utbildning på de senaste maskinerna garanterar dig ett gott resultat.

 
moderna tillverkningslokaler