Relaterade dokument

Relaterade dokument

 
Skötselanvisningar Storlek Ladda hem
 
 

Generella skötselråd av Häflas produkter

1,4MB

Ladda hem

 

Entréprodukter

Hos oss hittar du produkter för en renare innemiljö. Här finns entrégaller som tar bort grovsmutsen från
skorna och entrémattor som tar bort resterande smuts, grus, damm och väta. Entrémattan, en svensk kvalitetsprodukt, har funnits i över 50 år. De halksäkra entrégallren med bra skrapförmåga finns i varierande maskvidd. Det är bara för dig att välja.

Vilken maskvidd ska entrégallret ha och hur lång ska entrémattan vara?

Läs mer »

Gallerdurk

Häfla Bruk har ett brett sortiment och bland produkterna hittar du bland annat Gallerdurk. Gallerdurk finns i en mängd utförande och för olika ändamål som till exempel gångtrafik, tung fordonstrafik, offshore och staketgaller.

Du bestämmer hur du vill ha det. Ska det vara en extra slitstark gallerdurk eller är det kanske minimerad halkrisk som ska prioriteras?

Läs mer »

Laserskärning

Visste du att vi på Häfla kan hjälpa dig med både rör- och planlaserskärning? Använder du AutoCAD går det bra att skicka ritningar som DXF- eller DWG-filer, så skär vi efter dem. Annars hjälper vi självklart till med konstruktionsarbete och utläggningsritningar.

Dina önskemål styr produktionen. Vilket format och tjocklek ska plåten eller rören ha som du vill skära till?

Läs mer »

lättdurkLättdurk

Användningsområdena för lättdurk är i det närmaste oändliga. På grund av sin låga vikt är den inte bara lätt att hantera, den ger också en bättre totalekonomi.

Det är du och ditt val som styr produktionen. Vad vill du ha för typ av lättdurk, var ska den användas och hur ska den skäras?

Läs mer »

maskinskyddPlåtbearbetning

Vi kan hjälpa dig med allt ifrån projektering, konstruktion och produktion till efterbehandling. Självklart får du själv avgöra om vi ska bistå med hela processen eller med delar av den. Vi har inte bara expertis och kunnande, utan även de maskiner och den kapacitet som krävs för bästa resultat inom bland annat laserskärning, plåtbearbetning, varmförzinkning och kantbockning.

Dina önskemål styr produktionen. Vad vill du ha hjälp med, konstruktionsritningar eller pulverlackning?

Läs mer »

raka trapporRaka trappor

Raka trappor, som kan anpassas till varje miljö, har tillverkats på Häfla Bruk i över 50 år. Uppbyggnaden med ett brett urval av standarddetaljer gör att du kan få en snabb leverans efter just dina önskemål.

Du bestämmer hur du vill ha det. Ska det vara en trappa för industribruk eller en interiörtrappa och hur ska den se ut?

Läs mer »

ramperRamper

I Häfla Bruks breda sortiment finns bl a ramper. Här hittar du t ex handikappramper och ramper för varutransporter, som skräddarsys för varje objekt.

Det är du som avgör produktionen. Vill du ha galler- eller lättdurk i gångplanen och vill du ha ett eller flera viloplan?

Läs mer »

räckenRäcken

Förutom modulräcken, som du bygger precis som du vill ha det från början till slut, konstruerar och tillverkar vi specialräcken.

Det är du och ditt val som styr produktionen. Vill du ha ett industriräcke eller ett barnsäkert räcke och ställs det extra höga krav på räckets beständighet?

Läs mer »

spiraltrapporSpiraltrappor

En av Häfla Bruks många stålprodukter är spiraltrappor. Att de är brandklassade, mindre riskfylla att gå i, ytsnåla och lätta att montera är bara några av fördelarna. Det
finns flera varianter på spiraltrappor, i standardutförande kan de levereras snabbt eller så kan du beställa en spiraltrappa helt efter dina önskemål.

Det är bara för dig att välja. Var ska din trappa användas och hur ska den se ut?

Läs mer »

sträckmetallSträckmetall

Visste du att Häfla Bruk har Nordens bredaste tillverkningsprogram för sträckmetall av plåt i tjocklek mellan 0,5 och 8,0 mm i bredder upp till 2,5 meter? Vi kan t ex leverera sträckmetall i en mängd standardmaskvidder, materialdimensioner och plåtformat.

I slutänden är det du som bestämmer produktionen. Vill du ha sträckmetall i rostfritt, aluminium, koppar, mässing, titan, CorTen eller varför inte i plast?

Läs mer »

varmförzinkningVarmförzinkning

De flesta av våra produkter levereras som standard varmförzinkade eftersom det är den absolut bästa och mest effektiva rostskyddsbehandlingen. En produkt med en lång livslängd till en låg livslängdskostnad innebär bra ekonomi för dig.

I slutänden är det du som bestämmer produktionen. Hur vill du rostskyddsbehandla och vad?

Läs mer »