Gå till referensobjekt

Relaterade dokument

Relaterade bilder

Relaterade dokument

 
Beställningsunderlag Storlek Ladda hem
 
 

Beställningsformulär Räcken

214,6kB

Ladda hem

 
Broschyrer Storlek Ladda hem
 
 

Broschyr räckessystem

3,6MB

Ladda hem

 
Skötselanvisningar Storlek Ladda hem
 
 

Generella skötselråd av Häflas produkter

1,4MB

Ladda hem

 

Skötsel av snickerier

36,4kB

Ladda hem

 


Räcken

Häflas olika modulräckessystem täcker alla behov

Häfla Bruk har ett brett sortiment och bland produkterna hittar du bland annat räcken. Förutom modulräcken, som du bygger precis som du vill ha det från början till slut, konstruerar och tillverkar vi specialräcken.

Det är du och ditt val som styr produktionen. Vill du ha ett industriräcke eller ett barnsäkert räcke och ställs det extra höga krav på räckets beständighet?

För att underlätta din projektering finns nu möjlighet att ladda hem konstruktionshjälp (step-filer).

 

Stormodulräcke

Stormodulräcken är ett räckessystem för kontinuerliga räcken som Du bygger precis som Du vill ha det från början till slut. Basen i systemet är ett sex meter långt räcke som kapas till önskad längd och skarvas med skruv eller lim. I systemet ingår även ändräcken, hörnskarvar, grindar, sparklist och fästen. Räcket finns i två olika höjder. Stormodulräcket finns i varmförzinkat utförande och alla delar finns på lager för snabb leverans.

 

Stormodulräcke

Modulräcke

Modulräcken är ett system av räckesbågar i fasta längder med kombinationsmöjligheter från 600 mm och uppåt. Modulräcken finns både som industriräcke och i barnsäkert utförande i tre olika höjder. Med hjälp av alla ingående komponenter, grindar, sparklist, fästen och skarvar kan Du bygga ett räcke som passar Dina behov.

 

Modulräcke

Lätta att mäta och mängdberäkna

Häfla Bruks räckessystem tillverkas som färdiga moduler. De är enkla att montera och det behövs ingen svetsning på plats. Räckessystemens uppbyggnad av komponenter gör räcket flexibelt samt lätt att mängdberäkna. I den här broschyren kan du se exempel på räcken uppbyggda med Häfla Bruks standarddetaljer.

 

Specialräcke

Specialräcken

I modern arkitektritat miljö har räcken liksom trappor och trapphus en viktig roll. Häfla Bruks AB konstruerar och tillverkar specialutföranden eller kundanpassar med utgångspunkt från vår standard. Tag kontakt med vårt konstruktionskontor för en rationell lösning på ditt räckesproblem.

 

Rostfritt när det ställs speciella krav

Häflas räcken kan även tillverkas i rostfritt där miljön ställer extra höga krav på räckets beständighet. Lägre underhållskostnader på lång sikt ger också god ekonomi.

 

 

Get the Flash Player to see this player.