Gå till referensobjekt

Relaterade dokument

Relaterade bilder

Relaterade dokument

 
Broschyrer Storlek Ladda hem
 
 

Broschyr legovarmförzinkning

628,2kB

Ladda hem

 
Skötselanvisningar Storlek Ladda hem
 
 

Generella skötselråd av Häflas produkter

1,4MB

Ladda hem

 

Varmförzinkning

Effektiv ytbehandling

sträckmetallHäfla Bruk är en modern industrianläggning som producerar stålprodukter. De flesta av dessa produkter levereras som standard varmförzinkade eftersom det är den absolut bästa och mest effektiva rostskyddsbehandlingen. En produkt med en lång livslängd till en låg livslängdskostnad innebär bra ekonomi för dig.

Varmförzinkning av stål är ett av de effektivaste och
mest beprövade ytbehandlingsalternativ som finns.

I kontaktytan mellan stål och flytande zink sker en reaktion och en järn/zinklegering bildas. Det innebär att zinkskiktet inte kan flagna och/ eller rosta inifrån. Dessutom har beläggningen en självläkande effekt på mindre skador och anodiskt utlöst zink täcker efter en tid skadan.

Helt avgörande för kvalitén är kunskapen hos de som utför behandlingen. Vi arbetar med kvalitetssäkring enligt SS-EN ISO 1461:2009. Vår 40-åriga erfarenhet garanterar service, kvalité och leveranstid.

 

Bra kvalitet kräver rätt utformning

Gods som ska varmförzinkas måste utformas på
ett speciellt sätt för att kvalitén ska bli den rätta och leveranstider hållas.

Gods med hålrum måste dräneras så luft kommer
ut och zink kommer in på ett riktigt sätt. Alltför stora konstruktioner måste delas för att få plats i bet- och zinkkaren. Vi har resurser att ta emot de flesta produkter som ska varmförzinkas.

Hör av dig till Häfla Bruk i ett tidigt stadium om du är osäker, så kan misstag som fördyrar eller försämrar varmförzinkningen undvikas.

 

Get the Flash Player to see this player.