Besök oss på Elmia Subcontractor 9-12 nov

Den 9-12 november 2021 arrangeras mässan Elmia Subcontractor i Jönköping och Häfla Bruks är en av utställarna på plats. I år kommer vi framförallt att prata om vår sträckmetall men även om varmförzinkning samt lite annat smått och gott som du kan ha nytta av i din verksamhet. Varmt välkommen att besöka oss på Elmia Subcontractor, vi finns i monter A03:34.

straeckmetall ag00002948

Sträckmetall – starkt och formbart

Häfla Bruks har Nordens bredaste tillverkningsprogram för sträckmetall. Sträckmetall eller flexmetall – varianten spelar ingen roll. Sträckmetall är ett tåligt, formbart och underhållsfritt material som har många olika användningsområden och kan användas i de flesta miljöer. Endast fantasin sätter gränser.

Läs mer om sträckmetall

Varmförzinkning – det mest effektiva ytbehandlingsalternativet

Varmförzinkning av stål är en av de mest effektiva och beprövade rostskyddsbehandlingarna som finns. En ytbehandling som ger din produkt en lång livslängd till en låg livslängdskostnad vilket innebär en bra ekonomi för dig. Vi kan garantera er en mycket hög kvalitet på era varmförzinkade produkter då vi har stor kunskap och lång erfarenhet av att varmförzinka. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med dina behov.

Läs mer om varmförzinkning

Om Elmia Subcontractor

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande underleverantörsmässa och arrangeras varje år på Elmia i Jönköping. Runt 1 200 utställare från 30 länder är på plats. Mässan lockar upp till 15 000 besökare och riktar sig till bland annat inköpare, konstruktörer, produktutvecklare med flera från branscher som fordon, telekom, elektronik med flera.

Läs mer om Elmia Subcontractor

Ladda ner din gratisbiljett till mässan genom att registrera dig här.