flygfoto hafla ag00002585

Lediga tjänster


Söker du ett tryggt och bra arbete med naturnära livskvalitet?

Häfla Bruks har en lång tradition av att vara en omtyckt arbetsgivare som tar väl hand om sina anställda. Här får du dela din vardag med många trogna medarbetare som månar om sin arbetsplats och känner stor stolthet över de fina produkter vi producerar tillsammans. Närmaste orter är Rejmyre, Vingåker, Katrineholm och Norrköping men det härliga lugnet i skogen, den fantastiska naturen och fiskebryggan i sjön som finns i direkt anslutning till den charmiga bruksmiljön.

Här jobbar du inte i en spilta, du får en hel hage.
Vi tror på eget ansvar utan detaljstyrning, vilket visat sig ge mer engagerade medarbetare och bättre teamkänsla. Du får gärna charmas av vår 300-åriga historia, men kommer bli överraskad. Här är kontors- och produktionslokalerna ljusa, fina, rena och moderna. Vi månar om din friskvård och du kommer kunna träna i vårt nya fullt utrustade gym. Dessutom har vi en egen fin lunchrestaurang med en duktig kock som erbjuder lunch till alla medarbetare varje dag.

Önskar du dig en enklare livsstil och ett lugnare livspussel?
Vill du bli en aktiv medarbetare i vårt prestigelösa team? Även om det inte ligger ute några specifika tjänster är vi alltid intresserad av dig som känner att det här skulle kunna vara en plats för dig. Här kan finnas möjligheter för dig oavsett om du vill jobba inom produktionen, konstruktion eller försäljning.

Lär känna några av våra medarbetare

Många av våra 67 medarbetare har arbetat hos oss länge och har fått möjlighet utvecklas efter hand. Här finns en skön mix av medarbetare med olika ålder, bakgrund, kunskaper och erfarenheter som gärna delar med sig av sin historia och vardagen på Häfla Bruks.

Välkommen hit!

Gustav Schmidt

Efter nästan ett decennium som snickare kände Gustav Schmidt att han var redo för nästa steg i yrkeslivet, ett steg han tog när han tackade ja till tjänsten som säljare på Häfla Bruks AB i slutet på 2022.

Medarbetarporträtt Gustav Schmidt

Marcus Eriksson

Det är något med den goda stämningen på Häfla Bruks. Den får människor att trivas och bli kvar. Marcus Eriksson är ett bra exempel på det.

marcus eriksson haflabruks

Matthew Mekonnen Taferri

Han är som verklighetens Forrest Gump med alla de tvära kast som livet givit honom, på gott och på ont. Från att födas in i fattigdom, plockas upp av rikedom och landa i ett enkelt men bekvämt liv i en bruksort i Östergötland.

matthew mekonnen aw00011242 1