flygfoto hafla ag00002585

Lediga tjänster


Söker du ett tryggt och bra arbete med naturnära livskvalitet?

Häfla Bruks har en lång tradition av att vara en omtyckt arbetsgivare som tar väl hand om sina anställda. Här får du dela din vardag med många trogna medarbetare som månar om sin arbetsplats och känner stor stolthet över de fina produkter vi producerar tillsammans. Närmaste orter är Rejmyre, Vingåker, Katrineholm och Norrköping men det härliga lugnet i skogen, den fantastiska naturen och fiskebryggan i sjön som finns i direkt anslutning till den charmiga bruksmiljön.

Här jobbar du inte i en spilta, du får en hel hage.
Vi tror på eget ansvar utan detaljstyrning, vilket visat sig ge mer engagerade medarbetare och bättre teamkänsla. Du får gärna charmas av vår 300-åriga historia, men kommer bli överraskad. Här är kontors- och produktionslokalerna ljusa, fina, rena och moderna. Vi månar om din friskvård och du kommer kunna träna i vårt nya fullt utrustade gym. Dessutom har vi en egen fin lunchrestaurang med en duktig kock som erbjuder lunch till alla medarbetare varje dag.

Önskar du dig en enklare livsstil och ett lugnare livspussel?
Vill du bli en aktiv medarbetare i vårt prestigelösa team? Även om det inte ligger ute några specifika tjänster är vi alltid intresserad av dig som känner att det här skulle kunna vara en plats för dig. Här kan finnas möjligheter för dig oavsett om du vill jobba inom produktionen, konstruktion eller försäljning.