ag00002588

En modern industrianläggning

Häfla Bruks AB är en ledande leverantör av smides-, plåt- och metallprodukter. I vårt sortiment ingår bland annat sträckmetall, gallerdurk, räcken, trappor, ramper samt tjänster inom plåtbearbetning och laserskärning. Vi har Nordens bredaste tillverkningsprogram för sträckmetall och stålkonstruktionerna varmförzinkas i egen varmförzinkningsanläggning.

Häfla Bruks AB har funnits som företag i över 300 år och har tillverkat bland annat ståltrappor sedan mitten av 1950-talet. I en tid av konstant förändring, satsar Häfla Bruk framåt. Vi utvecklas ständigt och satsar stora resurser på automatisering och utveckling av produkter och produktionsutrustning. Du kan därför vara säker på att våra produkter håller hög kvalitet, såväl nu som i framtiden. Vår brukstradition, kunskap och utveckling gör oss till en unik partner.

Vi vet att standardlösningar inte alltid är det du söker, därför arbetar vi ständigt med att tänka ut nya lösningar för att tillgodose dina önskemål. Tillsammans med dig skapar vi hållbara lösningar och utmanande design av stål, plåt och metall. Vi kan hjälpa till med allt ifrån projektering till produktion. Väljer du Häfla Bruk som partner, kan vi också garantera att du får bra support och en säker leverans.