shutterstock 279876164 beskuren croped

Första hjälpen till föreskrivare

Häfla Bruks är så mycket mer än sträckmetall, lättdurk och gallerdurk. Faktum är att vi även är en ledande leverantör av trappor, ramper och räcken. Och vi delar gärna med oss av vår långa erfarenhet och djupa produktkunskap! Vi ser möjligheter med arkitektens kritiska, estetiska ögon, resonerar som en nogräknad konstruktör och anpassar alla lösningar efter gällande regelverk. På den här sidan har vi samlat ihop lite nytta åt dig, men tveka aldrig att ringa för att få hjälp med dina funderingar och problem!

FÖRESKRIFT SPIRALTRAPPA

Vi gör det enkelt för dig att formulera en beskrivande text för din specifika spiraltrappa. Fyll bara i parametrarna i vårt föreskriftsverktyg så genereras en korrekt beskrivande text. Den mailas automatiskt till dig för vidare användning i ditt projekt.

Projekteringshjälp

Här hittar du råd och anvisningar som du kan ha nytta av när det gäller projektering av våra olika produktgrupper.

Lättdurk | Gallerdurk | Sträckmetall | Spiraltrappor | Raka trapporLaserskärning Varmförzinkning

ag00004555 bilderobeskrivningar 1024x683 1

Bilder och beskrivningar

För att underlätta för dig som är föreskrivare har vi samlat ett stort urval produktbilder av våra referensobjekt under fliken mediagalleri här på hafla.se. Vill du använda en bild i ditt eget material finns en högupplöst version nedladdningsbar när du klickar på bilden. högupplöst version nedladdningsbar när du klickar på bilden. Självklart hjälper vi även till med den beskrivande texten.

Referenser och inspiration

Lär känna våra nöjda kunder och låta dig inspireras massor av projekt och genomtänkta miljöer – alla signerade Häfla Bruks.

ag00004776 referenser 1024x683 1

Materialprov sträckmetall och flexmetall

För att du lättare ska kunna jämföra och få en bättre känsla skickar vi gärna prover på våra olika typer av plattvalsad sträckmetall och flexmetall.

73A6638 1024x683 1

Kunskapsbanken

Söker du efter projekteringstabeller, konstruktionshjälp, produktblad eller andra dokument att ladda ner? Vill du ha mer kunskap om utrymningstrappor, tips om trappsäkerhet eller annan bra branschinformation? Titta in i Kunskapsbanken – speciellt för dig som är föreskrivare.

Byggvarudeklaration

I byggvarubedömningen, BVD, har Sveriges största fastighetsägare och byggherrar gått samman för att ta fram en standard för miljöbedömning av byggvaror. Byggvarubedömningen har bedömt produkter från Häfla Bruk.

SundaHus är ett privatägt konsultbolag som utför miljöbedömningar av byggvaror utifrån byggvarudeklarationer. Idag är SundaHus en ledande aktör på området medvetna materialval. Häfla Bruks produkter är bedömda i SundaHus och återfinns i deras databas.

bvb logotyp cmyk 1024x486 1
nav 267 bred 2 1024x205 1