legotillverkning header ag00002804

Legoproduktion

svetsning ag00002968 landing

Vi har inte bara expertis, kunnande och lång erfarenhet, utan även de maskiner och den kapacitet som krävs för bästa resultat inom bland annat laserskärning, plåtbearbetning, bockning och varmförzinkning.

Våra resurser är stora och vi kan åta oss både stora och små uppdrag på legobasis. Vi arbetar med kvalitetssäkring enligt SS-EN ISO 9001:2015 och kan garantera att service, kvalitet och leveranstider hålls.


Konstruktion

Om du inte själv har lösningen på ditt konstruktionsproblem så hjälper vi dig med det. Vi har en egen konstruktionsavdelning med stor kapacitet som överför dina skisser eller idéer till konstruktionsritningar anpassade för vår maskinpark.

Vi importerar digitala ritningar och använder du AutoCAD är det bara att skicka ritningar som DXF- eller DWG-filer. Programmeringen av våra ritprogram beräknar utnyttjandegraden av råmaterialet för att minimera spillet.


Plåt- och rörlager

I vårt stora lager har vi plåt, rör och VKR-profiler i vanligt förekommande dimensioner och materialkvaliteter. Det gör att vi kan klara av snabba leveranser. Om vi inte har rätt material hemma ordnar vi snabbt fram det genom våra goda leverantörskontakter.


Plåtbearbetning

Vi vet att standardprodukter ibland inte passar eftersom det finns flera faktorer som påverkar och ställer krav på hur just din produkt ska utformas. Vi tar gärna fram den optimala lösningen för dig.

Planlaserskärning

Lasertekniken klarar figurer och former som man aldrig kan uppnå med någon annan metod. Den erbjuder väldigt många möjligheter både vad gäller konstruktion, kapacitet och materialval.

Rörlaserskärning

Vid rörlaserskärning kan delarna förberedas med tappar till hål, urtag för knäck, slitsar för vik eller markering om hål inte får göras i godset.

Bockning

Vi har flera kantpressar för att klara alla typer av bockning. För bockning i större serier har vi kantpressar med automatisk robothantering som ersätter tunga och otympliga moment. Vi kan också radiebocka plåt till önskad radie.

Slipning och gradning

Våra kombinerade gradnings- och slipmaskiner möter kraven på önskad ytkvalité av detaljer. Maskinerna klarar detaljer som har en bredd på 50-1000 mm, en minsta längd på 150 mm och en maximal tjocklek på 120 mm.

Trumling

Vi kan trumla smådetaljer i våra trumlingsmaskiner för att få bort grader och skarpa kanter.

Svetsning

I samband med att vi utför andra arbeten kan vi även utföra såväl manuella som robotstyrda svetsningsarbeten. Vi kan också utföra andra typer av efterbearbetningar och enklare monteringsarbeten.

Ytbehandling

Häfla Bruk ombesörjer att dina produkter efter bearbetning också får en ytbehandling som ger en vacker och tålig yta. Ytbehandlingen kan göras på många olika sätt, bland annat genom varmförzinkning, pulverlackering eller elförzinkning

Färdig produkt

Välkommen att kontakta oss för en diskussion.


Referenser

nalskaran ag00002791 land thumb 1

Kvarteret Nålskäran, Göteborg

askimsbadet ag00002021 land thumb

Askimsbadet, Hovås


Dokumentation

Certifikat EN 1090


Certifikat ISO 9001


Certifikat International Institue of Welding


Certifikat ISO 3834