Besök oss på Fastighetsmässan

På mässan berättar vi hur vi skräddarsyr trappor, räcken och ramper för bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Fastighetsmässan är nordens största fastighetsmässa och hålls den 15-16 mars i Kistamässan i Stockholm. Vi finns i monter B04.

Häfla Bruks erbjuder ett stort sortiment av ståltrappor, räcken och ramper som lämpar sig väl för olika fastigheter. Med våra produkter får du en hållbar produkt av god kvalitet. Våra produkter säljs från lager eller skräddarsys efter era önskemål.

50 års erfarenhet

Vi har sedan mer än 50 år tillverkat ståltrappor. Raka trappor inomhus, eller designtrappor som vi kallar dem, kan användas i bostäder, kontor och offentlig miljö där man vill ha en snygg trappa. Trapporna har stor valfrihet vad gäller material i steg och handledare. Vill ni ha en enkel rak trappa eller spiraltrappa i basutförande kanske till en lastkaj eller utrymningsväg så löser vi det också snabbt och enkelt.

Öka tillgängligheten

Kravet på tillgänglighet växer ständigt. Ett enkelt och bra sätt att öka tillgängligheten är handikappramper från Häfla Bruks. Handikappramperna tillverkas av standardkomponenter för att på bästa sätt uppfylla varje enskilt behov.

Lång erfarenhet av räcken

Vi har lång erfarenhet av att tillverka räcken. Förutom modulräcken och stormodulräcken, som du bygger precis som du vill ha det från början till slut, tillverkar vi kundanpassade räcken. Det är du och ditt val som styr produktionen.

Välkommen till monter B04!

fastighetsmassan ag00002701 1