Häfla Stormodulräcke – Kontinuerligt stålräcke utan svetsning

Nu kan du enkelt montera ett kontinuerligt stålräcke, dvs ett sammanhängande räcke – oavsett längd och sträckning – utan att behöva svetsa.

Systemet består av lagerhållna komponenter som du bygger precis som Du vill ha det från början till slut. Basen i systemet är ett sex meter långt räcke som vid behov kapas till önskad längd och skarvas med skruv eller lim. I systemet ingår även ändräcken, hörnskarvar, grindar, sparklist och fästen så utformningsalternativen saknar i stort sett begränsningar, förutsatt att hela räckessträckan är i samma nivå. Vid nivåskillnader eller lutande sträckningar måste specialräcken tillverkas.

Stolpar och handledare är av stålrör Ø 42 mm och följaren är av stålrör Ø 25 mm. Det kan monteras med fästen uppe på golv eller sidomontage på valvkant.

Alla komponenter är varmförzinkade vid leverans och eftersom svetsning inte är nödvändigt är det samma suveräna rostskydd överallt – år efter år – utan krav på någon efterbehandling.

Mängdberäkning och offertförfrågan görs enkelt på vår hemsida. Leveranstiden på räckessystemet är mycket kort eftersom allt finns på lager.