Häfla Stormodulräcke – Kontinuerligt stålräcke utan svetsning

Nu kan du enkelt montera ett kontinuerligt stålräcke, dvs ett sammanhängande räcke – oavsett längd och sträckning – utan att behöva svetsa.

Systemet består av lagerhållna komponenter som du bygger precis som Du vill ha det från början till slut. Basen i systemet är ett sex meter långt räcke som vid behov kapas till önskad längd och skarvas med skruv eller lim. I systemet ingår även ändräcken, hörnskarvar, grindar, sparklist och fästen så utformningsalternativen saknar i stort sett begränsningar, förutsatt att hela räckessträckan är i samma nivå. Vid nivåskillnader eller lutande sträckningar måste specialräcken tillverkas.

Stolpar och handledare är av stålrör Ø 42 mm och följaren är av stålrör Ø 25 mm. Det kan monteras med fästen uppe på golv eller sidomontage på valvkant.

Mängdberäkning och offertförfrågan

Alla komponenter är varmförzinkade vid leverans och eftersom svetsning inte är nödvändigt är det samma suveräna rostskydd överallt – år efter år – utan krav på någon efterbehandling.

Mängdberäkning och offertförfrågan görs enkelt på vår hemsida. Leveranstiden på räckessystemet är mycket kort eftersom allt finns på lager.

stormodulracke ag00002243 1