every padel ag00004237

Every Padel, Göteborg

Det verkar inte finnas något stopp på padeltrenden i Sverige och i våras slogs portarna upp för världens största padelcenter (sett till antalet banor) i Göteborg. Det är Every Padel, en av de ledande aktörerna på den växande padelmarknaden som står bakom den nya anläggningen som byggts upp i Åbymässans gamla lokaler. Med sina 25 banor (21 dubbel och 4 singelbanor) har Every padel i Göteborg blivit en ny padelmetropol i Sverige.

I det nya centret finns flera olika produkter levererade från Häfla Bruks:

  • 170 meter svartmålade räcken av typ Bostad som finns mellan banorna, omklädningsrummen, shopen och läktaren.
  • 50 meter svartmålade modulräcken av typ Bostad på entresolkanten.
  • 1 svartmålad kombitrappa i utförande standard som leder upp till entresol i barnsäkert utförande med tillhörande valvräcken.

Alla produkter som levererats av Häfla Bruks är barnsäkra, tillgänglighetsanpassade och färdigmålade i kulören NCS S 8500-N/RAL 9005.

Mer om produkterna:

Räcke typ Bostad: Häfla Bostadsräcke levereras måttanpassade och enligt gällande krav. Till räckena finns ett komplett sortiment av komponenter som gör räcket stabilt och lättmonterat. Alla detaljer i stålräcket är varmförzinkade enligt SS-EN ISO 1461:2009. Att ha varmförzinkade stålräcken innebär styrka, stabilitet och ett fullgott korrosionsskydd. Häflas Bostadsräcke går även att få i lackerat utförande.

Modulräcke: Våra modulräcken är uppbyggda av fasta räckesbågar som passar de flesta önskemål. De finns med kombinationsmöjligheter från 600 mm och uppåt. Många komponenter finns på lager. Modulräcket tillverkas i två utföranden, bostadräcke (barnsäkert) alternativt industriräcke. Modulräckena är som standard varmförzinkade enligt SS-EN ISO1461:2009 och dimensionerade enligt gällande krav.

Kombitrappa: Våra kombitrappor är en kombination av spiral- och raka trappor. Oftast används en kombitrappa då utrymmet är begränsat så en rak trappa inte får plats och en ren spiraltrappa inte kan lösa önskad av- och påstigning. Häfla kombitrappor är mycket flexibla och raka respektive svängda delar kan placeras i början, mitten eller slutet av trapporna. Kombitrapporna kan användas både utomhus och inomhus med steg, handledare, räcke och ytbehandling enligt alternativen för raka och spiraltrappor interiört och exteriört.

Projektfakta

Objektnamn Every Padel, Göteborg
Adress Åby Arenaväg 10, Mölndal
Typ av projekt Padelhall/träningslokal
Typ av produkt Räcke, Modulräcke, Kombitrappa
Levererade produkter 170 meter svartmålade räcken av typ Bostad som finns mellan banorna, omklädningsrummen, shopen och läktaren. 50 meter svartmålade modulräcken av typ Bostad på entresolkanten. 1 svartmålad kombitrappa i utförande standard som leder upp till entresol i barnsäkert utförande med tillhörande valvräcken. Alla produkter som levererats av Häfla Bruks är barnsäkra, tillgänglighetsanpassade och färdigmålade i kulören NCS S 8500-N/RAL 9005.
Entreprenör EBS Entreprenad AB
Ytbehandling stål Pulverlackerad för invändigt bruk i kulör NCS S 8500-N/RAL 9005
Levererat 2021