coop ag00004538

Coop Borstahusen, Landskrona

I mars 2021 öppnades en ny Coopbutik upp i den nya stadsdelen Norra Borstahusen i Landskrona. En efterlängtad etablering för Landskronaborna som länge efterfrågat en större matbutik i den delen av staden.

Utanför den nya Coop butiken finns flera varmförzinkade produkter ur Häfla Bruks bassortiment.

Många av våra stålprodukter levereras varmförzinkade. Dels på grund av att det är ett kostnadseffektivt val av rostskyddsbehandling där vi har full kontroll på processen inom vårt eget hus men främst för att det är en av de absolut bästa (och dessutom underhållsfria) rostskyddsbehandlingarna som finns för stålprodukter.

För leveransen till Coop Borstahusen har funktionalitet och säkerhet stått i fokus.

Leverans:

  • Modulräcken av typ Bostad för toppmontage och sidomontage. Räckena är varmförzinkade och 1100 mm höga. På grund av dess placering mellan nivåskillnader valdes barnsäkra räcken.
  • Raka trappor för utomhusbruk med steg och plan av gallerdurk. Industriräcken 1100 mm höga. För extra tillgänglighet och säkerhet finns en extra handledare, 900 mm hög som även är förlängd med 300 mm. Både trappa och räcken är varmförzinkade.
  • Spiraltrappor för utomhusbruk med steg och plan av gallerdurk. Även här är räckena av typ Industri och för att förhindra obehöriga att använda trappan har den fått en kvartsbur av gallerdurk. Hela spiraltrappan är varmförzinkad.

Projektfakta

Objektnamn Coop Borstahusen
Adress Kung Hans väg 10, 261 60 Landskrona
Typ av projekt Kommersiell fastighet, köpcentrum
Typ av produkt Spiraltrappor, raka trappor, Modulräcke Bostad, Räcke Industri
Levererade produkter Varmförzinkade modulräcken av typ Bostad 1100mm för toppmontage och sidomontage. Raka trappor för utomhusbruk av med steg och plan av gallerdurk. Räcken av typ Industri 1100 mm med extra handledare H=900 mm som är förlängda med 300 mm. Varmförzinkad. Spiraltrappor för utomhusbruk med steg och plan av gallerdurk. Räcken av typ Industri samt kvartsbur av gallerdurk. Varmförzinkad.
Entreprenör Byggsystem Öresund AB
Ytbehandling Varmförzinkning
Levererat 2021