form us with love ag00001626

Form Us With Love

Den internationellt erkända designstudion Form Us With Love (FUWL), har sedan starten 2005 utmanat det konventionella. Byrån är hyllad för sin inflytelserika design och titulerades även som ”Designers of the year” under Stockholm Design Week 2013. FUWL har ett inspirerande kontor i centrala Stockholm, där varje detalj är noggrant genomtänkt. Vissa detaljer, kommer från Häfla Bruk.

FUWL’s nytänkande, märktes även i att de var en av de första beställarna av Flexmetall från Häfla Bruk. En rak trappa och räcken i samma stil ger lokalen en enhetlig stil. Lampan i Flexmetall, som är ett designsamarbete mellan FUWL och den italienska möbel- och lamptillverkaren Cappellini, har bland annat synts i The New York Times. Lampan väckte stort intresse när den presenterades på en internationell mässa i Milano, med ett stort antal leveranser till Italien som följd.

Projektfakta

Objektnamn Form Us With Love, Stockholm
Adress Sankt Eriksgatan 106, 113 31 Stockholm
Typ av projekt Kontorslokal
Typ av produkt Raka trappor, Räcken, Flexmetall
Levererade produkter Räcken med kontinuerligt varierad Flexmetall 6228/180-6030 och rak trappa med vangstycken av plattstål, steg av plåt och Industriräcke utan mellanliggare av runda rör daim. 33,7 mm.
Arkitekt Form Us With Love, www.fuwl.se
Konstruktion Häfla Bruks AB
Ytbehandling Pulverlackerat i RAL-Kulör
Levererat 2010